12 Eylül 2015 Cumartesi

2015 SONBAHAR MAKYAJ TRENDLERİ | THE BEST MAKEUP TRENDS FOR FALL 2015

Sonbaharın en yeni makyaj trendlerini, ünlü markaların ünlü makyaj artislerinin dokunuşlarıyla taçlandırdığı podyumlardan takip ettiğim ve elim yettiğince çevirebildiğim kadarıyla sizlerle paylaşmak istedim. Kendi adıma konuşacak olursam makyaj kanalımda tam da bir sonbahar makyajı çekmeyi düşünürken bu post harika oldu. Umarım sizin için de öyle olur. Bu arada bloğumu takip etmeye devam edin çünkü yakın zamanda sizi güzel bir sürpriz bekliyor. Biraz ipucu verebilirim aslında... Buram buram sonbahar kokan minik bir sepet bu ama acaba hangi markanın? Öğrenebilmek için takipte kalın!

Not: YouTube kanalım ve instagram hesabımı aşağıda sizinle paylaştım. 

YouTube için buraya tık tık!
Instagram için de şuraya tık tık!

İşte karşınızda sezonun güzellik trendleri! Umarım keyifle okursunuz. Mutlu haftasonları :)
xoxo
D.

Sıcak Kırmızı | Red Hot

Efsane kırmızı yerini nude tonlara bıraktıktan bir kaç sezon sonra beklenen şekilde moda sahalarına geri dönüş yaptı. Bu sezon ünlü markaların runway'ine şöyle bir göz attığımızda kırmızı renk skalasının hayli geniş olduğunu görüyoruz. Bordo ve mürdümden vişne çürüğüne kadar oldukça feminen bu renkler sizi de kendine çekmedi mi?



Céline


Dolce&Gabanna



Çizgi Dışı Kalemler | Out of Line

Klasik siyah eye-liner /kalem çizgilerinden sıkıldınız mı? O halde Mugler'in çift kanatlı hatlarından  Fendi ve Proenza Schouler'in farklı yorumuna, Anthony Vaccareollo'nun yarım yıldızından Suno ve Rochas'ın modern yorumuna kadar eye-liner sanatının 50 farklı şeklini görmek isteyebilirsiniz.
Biz bunları günlük hayatımızda ne kadar uygularız bilmiyorum. Sanırım çoğumuz yine Roberto Cavalli'nin basit ve kirli (dumanlı) bakışlarının izinden gideceğiz fakat yine de bu modeller aklımızın bir köşesinde bulunsun, ne çıkar...




Mugler

Proenza Schouler


Fendi
Anthony Vaccarello








































Suno
Rochas


Roberto Cavalli






















Sür Çık Allık | Blus Rush

Sanki soğuk havada şöyle bir yürüyüşe çıkmışsınız da yanaklarınız fazla oksijenden kızarmış. Ve bu sizin şehirli görüntünüze biraz kasaba veya dağ kızı havası katmış. Yani "pretty, urban cowgirls"Renginiz ister sıcak şeftali ister rose olsun bu allık stiline bayılacaksınız. Eğer siz de benim gibi bu görüntüye sevenlerdenseniz Ralph Lauren ya da Michael Kors'dan podyumlarından ilham almanın tam zamanı!



Ralph Lauren
Michael Kors

Kate Spade
Chloé


























Vampir Günlükleri | The Vampire Diaries 

90'ların izlerine bürünmüş bir sezonda gotik dudakların ortaya çıkmaması gibi bir durum söz konusu olamazdı. Bu durumu daha az korkutucu bir hale getirmek için Emanuel Ungaro'da gördüğümüz gibi siyah ruju soft beachy waves (yumuşak sahil - su dalgaları) saçlarla kullanabilir ya da Marc Jacobs gibi gündelik topuzlarla bütünleştirebiliriz...

Marc Jacobs
Emanuel Ungaro






















Ağır Metal | Heavy Metal

Makyaj sanatçısı Kabuki, Zac Posen'da ışıltı, parıltı ve pulları; altın gümüş ve bronz renkleriyle göz kapakları boyunca en taze haliyle kullandı. James Kaliardos ise daha önce hiç görmediğimiz bir biçimde çizgi hattı oluşturmaksızın sayısız kristal şekille karşımıza çıktı. Mara Hoffman'da lüks görünümlü altın gölgelerin sisli siyah ile karışımını gördük. Tamam Kaliardos'ta gördüğümüz biraz fazla olabilir ama ben hepsine bayıldım.

Zac Posen
Kate Spade


Temperley London
Mara Hoffman























Asi Kirpikler | Lash Out

Bu sezon maskaranın gücünü önce Carolina Herrera'da gümüş bir su damlacığı etkisi veren ve kirpik uçlarında parıldayan takma kirpiklerde gördük. Rachel Zoe'nun modellerinde ise 60'ların süper modeli  Twiggy ve onun doe-eye yani ceylan gözlü bakışlarından ilham almış. Ve makyaj artisti Val Garland sezonun güzel kirpikleri için Giambattista Valli modellerine uyguladığı üst ve alt kirpiklerde katmanlı ve hacimli maskara görüyoruz.

Carolina Herrera
Giambattista Valli







Rachel Zoe
Honor



Gölge Oyunu | Shadow Play

Dumanlı gözlere ulaşmanın en iyi yolu blend etmekten sıkıldığınız o noktada bile hala karıştırmaya devam etmektir. Sonuç olarak yaygın bir gölge elde ederiz ama yoğunluğuna rağmen bakışlar yine de yumuşaktır. Bu sezon dumanlı gözleri tercih eden markalarda kahverengi paletlerde Tom Ford, Burberry ve Nicole Miller hükümken, makyaj artisti Pat McGrath'ın ise Diane Von Furstenberg'de güzel model Kendall Jenner'a da uyguladığı siyah tonları kullandığını görüyoruz.

Tom Ford
Burberry

Diane Von Furstenberg
Nicole Miller










2 yorum:

  1. Merhaba !
    Blogunuza yeni geldim. Umarım takipçiniz bol olur. Güzel yazılarda göruşmek üzere, bana da beklerim :)

    YanıtlaSil